Blonďatý a bez karet – report regional 2024 – finále

           

Milí čtenáři, v dohledné době se dočkáte ještě dalších reportů z regionálu, který se konal minulý víkend v Praze. Dnes mám pro Vás článek od Ondry (Beduin), který své Lannistery protáhl až do finále, a můžu prozradit, že na finále se budete moci podívat ještě jednou, a to z druhé strany. Takže díky za zaslání reportu, zde je:

Celý příspěvek

Regional 2024 – report TOP 4

o je tak, když se vám sejdou dvě akce zároveň, dokonce obě v matičce Praze. Už ale učebnice psychologie říkají, že konflikt +/+ je ten nejjednodušší k vyřešení, takže volba padla na karetní Regionál konaný v hospodě U Sládků, stejně jako poslední pražské turnajové klání, a vy si tak můžete v sobotu večer přečíst tradiční report.

Celý příspěvek

King of the Highlands #7 (Tomášův report)

Na letošní ročník turnaje na Vysočině, v již známém prostřední penzionu U Zmátlů, dorazilo tentokrát 18 hráčů, a jako téměř každoročně i se zahraniční účastí. Průběh byl jako vždy hladký a všechno klapalo, jak mělo, velké díky Simimu za organizaci. O všem, co se dělo okolo, psal už Evža (a já jsem tam stejně navíc v pátek nebyl), takže já už jen k turnaji.

Celý příspěvek

Recenze na Děti léta (Children of Summer)

Celý aktuální cyklus „Mist of Memories“ je odlišný od toho, co nám přinášel Design Team v předchozích letech. Od rozsáhlejších tematických rozšíření se posunul k tomu, co známe ještě z éry oficiálního vydavatele FFG, totiž k cyklu sestávajícího z šesti kapitol o dvaceti kartách. Ruku v ruce s tím jde četnější frekvence vydávání karet, a tak tu relativně brzy po první „A True Telling“ máme kapitolu číslo dva s názvem „Children of Summer“(Děti léta). A s ní i tradiční recenzi. Tak se pohodlně usaďte – začínáme.

Celý příspěvek

Tourney at Oldtown – report Martozar

Zase po dlouhé době turnaj v Praze, a teď navíc první, do jehož organizace jsem se pustil. V první řadě bych chtěl poděkovat všem zúčastněným, velké díky patří Lukášovi za pomoc se zajištěním hospody, Tomášovi za pomoc s cenami, Štěpánovi za zajištění mezinárodní účasti a Michalovi za veškerou pomoc během turnaje. Samozřejmě nesmím opomenout hospodu U Sládků, která nám pro turnaj poskytla salónek, a mohli jsme si užít nejen kartiček, ale také dobrého jídla a piva.

Celý příspěvek

Tourney at Oldtown – report

Je to tu zase. Cesta do Prahy, další turnaj ve Hře o trůny, však to znáte. Co bych vám ještě mohl v reportu napsat, abych se neopakoval a co by vás vlastně mohlo zajímat? Tak zase jsme (již podruhé v řadě) provětrali auto a jezdíme si jako páni. Dojeli jsme v pořádku, jen před posledním sjezdem navigátor jaksi opomněl sdělit, že tahle odbočka je ta správná, takže nebýt rychlé reakce před cedulí „Spořilov“, mohli jsme bezradně kroužit Prahou ještě během prvního kola, ale nakonec jsme tu správnou odbočku trefili (a dodávka za námi nás ani nevytroubila, i když na to měla svaté právo).

Celý příspěvek

Recenze na A True Telling

Už to jsou dva týdny, co vyšlo rozšíření A True Telling, takže na místě je malé ospravedlnění, že to trvalo tak dlouho, ale musím na svoji omluvu uvést, že jsem měl zlomený prst a vyťukávání písmenek na klávesnici tentokrát nešlo tak snadno jako jindy. Nicméně recenze je konečně tady, karty mimořádně zajímavé, tak jsem rád, že vám ji mohu konečně nasdílet. Karty si užijte, já osobně se na ně už moc těším.

Celý příspěvek